Brievenbussen

Brievenbussen

Nostalux  bestaat al meer dan 40 jaar, naast de webwinkel bent u uiteraard ook van harte welkom in de showroom! De showroom is dagelijks geopend van 08.00 tot 18.00 en op zaterdag van 10.00 tot 16.00.

Met 1500m2 heeft Nostalux de grootste buitenverlichting showroom in Nederland. Dus een groot deel van het assortiment kunt u hier bekijken en bijna alles is direct uit voorraad leverbaar.

Aluminium brievenbus

Breng een nostalgische sfeer in uw tuin met deze fraaie klassiek vorm gegeven brievenbus. Een echte eyecatcher voor uw huis. Ontdek de meest verkochte kolombrievenbus XL welke is voorzien van een gepantserde laklaag (poedercoating).

Hardstenen brievenbus

Geef een luxe uitstraling aan uw woning of bedrijfspand met deze robuuste hardstenen brievenbus. Deze brievenbussen zijn bestand tegen alle weersinvloeden, dus zeer geschikt voor buiten. Een brievenbus van hardsteen is als een van de weinigen vorstbestendig.

RVS Brievenbus in een modern design

Bekijk eens de uitgebreide collectie met modern vormgegeven rvs brievenbussen. Deze strak vormgegeven brievenbussen zijn van hoogwaardig roestvrijstaal en voorzien van een grote inworp. De brievenbussen hebben een tijdloos design en staan daardoor zeer fraai bij vrijwel iedere woning of bedrijfspand. Vrijwel elke roestvrij stalen brievenbus uit het assortiment is geschikt om als wandbrievenbus te monteren. De RVS brievenbus is in principe onderhoudsvrij. Vuilaanslag voorkomt u door met regelmaat de brievenbus schoon te maken. Om roest tegen te gaan kunt u het beste uw brievenbus met regelmaat schoonmaken. Dit doet u met een zachte spons of doek en een klein sopje. Om uw brievenbus optimaal te beschermen kunt u nadat u uw postkast heeft afgenomen, deze inspuiten met een rvs polisher.

Brievenbussen bestellen
U kunt de brievenbussen online bestellen. Besteld u voor 14:00 uur, dan heeft u de brievenbus morgen in huis! Via uw e-mail ontvangt u een track and trace code van onze bezorgdienst zodat u er rekening mee kunt houden dat u thuis bent.

Top